Menu Close

Therapie bij jongeren

Therapie bij jongeren

Het leven van nu stelt jongeren voor heel wat uitdagingen. Je eigen identiteit bepalen, een veranderende relatie met je ouders, stress op school, liefdesverdriet, genderissues, FOMO, echtscheiding van je ouders, vrienden met problemen, alcohol en drugs, eenzaamheid, gepest worden, rouwen om een dierbare, …  : Soms kan je hier zeker ondersteuning bij gebruiken !

Merk je bij jezelf dat er sprake is van angst, depressieve gevoelens, suïcidale gedachten, automutilatie (zelfverwonding) of andere zorgen? Laten we dan samen kijken hoe we je weer sterker kunnen laten voelen!

Rol van de ouders

De rol van je ouders binnen het therapieproces zal heel erg afhangen van de situatie en je eigen wensen. Ook hangt dit af van je leeftijd. Toestemming van je ouders/voogd is wel nodig zolang je minderjarig bent.

M-POWER

Een uniek 4-daags vakantieprogramma voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

Zin om op een creatieve, intensieve en leuke manier met jezelf aan de slag te gaan tijdens je vakantie? Zin in hoogstaande recreatie in samenwerking met AKA escaperooms? Dan is M-POWER helemaal op jouw lijf geschreven! Kijk bij Programma’s voor meer informatie!