Menu Close

Tarieven

Ik hanteer onderstaande tarieven:

  • Individuele therapie (een sessie duurt ongeveer 50 minuten):
    • €79 per sessie
    • vrijgesteld van BTW
  • Relatietherapie en individuele coaching (een sessie duurt ongeveer 60 minuten):
    • €105 (incl. 21% BTW) per sessie
  • Teamcoaching: Ik kom graag bij u langs en maak vervolgens een vrijblijvende offerte op maat.
  • Huisbezoeken: Therapie aan huis is niet de norm, maar dit is wel een mogelijkheid wanneer je zelf niet in staat bent naar de praktijk te komen. Dit is bijv. mogelijk bij angst om het huis uit te gaan of wanneer er sprake is van een fysieke beperking. Ook wanneer het volledige gezin in therapie wil kan het soms goed zijn om dit via een huisbezoek te doen. We zullen steeds samen overleggen wat er nodig is. Het tarief zal in overleg vastgelegd worden.

Vergoedingen

Ik ben erkend als NIP-psycholoog en als SKJ-psycholoog, en ben aangesloten bij het NAP en de VMP. Sessies kunnen nooit vergoed worden via de basisverzekering, maar indien je een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten kan, afhankelijk van je polis, in sommige gevallen een gedeelte vergoed worden. Vraag dit steeds op voorhand even na bij je zorgverzekeraar (mijn AGB-code is 94106357) .

Voor coaching kan je met je werkgever bespreken in hoeverre deze wil tegemoet komen in de kosten. Heb je een eigen bedrijf dan kan je de kosten ook afschrijven (en de BTW declareren) wanneer het om werkgerelateerde thema’s gaat. Overleg hiervoor steeds met je boekhouder.

Annulatievoorwaarden

Wanneer je annuleert minder dan 3 werkdagen (72 uur) voor je afspraak dien je de helft van het tarief te betalen. Indien je de dag zelf annuleert dien je het volledige bedrag te betalen.

Vragen?

Mocht je een afspraak willen maken, of heb je nog vragen: Neem gerust contact op via sarah@delivingzwolle.nl