Menu Sluiten

Workshops

Samen Burn-out voorkomen en herkennen

Naast een theoretische kadering gaan we samen in gesprek over de mogelijkheden om burn-out in je team te voorkomen en als collega’s signalen te herkennen en zorg te dragen voor elkaar. Ook krijg je allerlei tips om beter om te gaan met stress.

De 5 talen van waardering op het werk

Hoe merk jij dat je gewaardeerd wordt en merken jouw collega’s of werknemers dat je hen waardeert? Gary Chapman werd wereldberoemd met zijn ontdekking van de 5 liefdestalen, maar deed ook uitgebreid onderzoek naar de verschillende talen van waardering op het werk. Deze workshop is zeker ook interessant voor managementteams, leidinggevenden en HR-professionals.

Dive deeper: Leer je collega’s op een andere manier kennen

Via allerlei speelse en creatieve werkvormen leer je elkaar nog beter kennen. Wat zijn je collega’s kwaliteiten, hobby’s, dromen, … ? En wat vinden ze eigenlijk van jou? Denk hierbij onder andere aan Kwaliteitenbingo, positief roddelen en foto-opdrachten.

Hoogsensitief op het werk

Ongeveer 20% van de Nederlanders is in bepaalde mate hoogsensitief. Wat zijn de kwaliteiten, maar ook de valkuilen van deze medewerkers? Hoe kunnen we als team optimaal rekening houden met elkaar en elkaar beter begrijpen?

Deze workshop zit boordevol tips en handvaten, zowel voor de hoogsensitieve medewerkers zelf als voor hun leidinggevenden en collega’s. 

Teamopstelling: Voor de durvers

In deze workshop maken de deelnemers met creatieve materialen een voorstelling van hoe zij hun team graag willen zien in de toekomst (wie staan er dicht bij elkaar? Wie bevinden zich in het midden van een team en wie zetten zich er wat buiten?, ..). Daarnaast bespreken we wat er kan gebeuren om tot deze ideale samenstelling te komen.   

Praktisch

De praktijk bevindt zich op hetzelfde terrein als entertainmentcenter Swolland. Een ideale mogelijkheid om er een teamuitje van te maken waarbij je een workshop koppelt aan een recreatieve activiteit!

Swolland logo

De ideale groepsgrootte voor een workshop is 6 tot 8 personen.

Een workshop duurt standaard 2,5 uur, de kostprijs is 450€ (+ 21% btw). Wens je maatwerk, neem dan vrijblijvend contact op!