Menu Sluiten

Aanbod

Wie kunnen bij mij terecht?

Volwassenen die worstelen met angsten, depressieve gevoelens, relatieproblemen, rouwverwerking, trauma’s, zingevingsvragen, eenzaamheid, hechtingsproblemen, echtscheiding, chronische ziekte, …

Jongeren die worstelen met gelijkaardige problemen. Samen met jou ga ik op zoek naar een methodiek die aansluit bij wat jij nodig hebt (Ga je graag wandelen? Praat je graag? Teken je graag? …).

Kinderen vanaf 8 jaar die veel piekeren of angstig zijn, gepest worden, moeite hebben met de echtscheiding van hun ouders, heel gevoelig zijn, …. We kunnen bijvoorbeeld samen een rouwkoffertje maken, een echtscheidingsboekje opstellen, sociale vaardigheden trainen, …

Coachingtraject individuele medewerkers

Individuele medewerkers kunnen er veel baat bij hebben gecoacht te worden wanneer privé-omstandigheden het moeilijk maken goed te blijven functioneren. Ook medewerkers die te perfectionistisch zijn, balanceren op het randje van een burnout, hun werk niet goed georganiseerd krijgen of nood hebben aan een training van hun sociale/ communicatieve vaardigheden help ik graag op weg.

Coaching leidinggevenden

Leidinggevenden staan voor heel specifieke uitdagingen: Hoe positioneer ik me ten opzichte van mijn team? Hoe kan ik op de taal van mijn directie spreken? Hoe organiseer ik het werk? Hoe kan ik ervoor zorgen dat vergaderingen efficiënter verlopen? Hoe kan ik de teamsfeer verbeteren?

Teambuilding/ Teamcoaching

Mijn man is eigenaar van een aantal escaperooms en is altijd in de weer nieuwe creatieve ideeën uit te werken. Zelf heb ik, als senior consultant, jarenlang workshops gegeven, bijv. rond communicatie, informatiedoorstroming, planning, … Samen bundelen we graag onze krachten voor een programma op maat voor teams die nog beter willen gaan samenwerken, nieuw samengestelde teams, niet goed functionerende groepen, conflicten in teams of teams die samen een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt (arbeidsongeval, zelfmoord van een collega, …).

Therapie in het Frans

Tu parles français? Aucune problème, je t’aide avec plaisir!