Menu Sluiten

Werkgerelateerd

Coachingtraject individuele medewerkers

Individuele medewerkers kunnen er veel baat bij hebben gecoacht te worden wanneer privéomstandigheden het moeilijk maken goed te blijven functioneren. Ook medewerkers die te perfectionistisch zijn, balanceren op het randje van een burn-out, hun werk niet goed georganiseerd krijgen of nood hebben aan een training van hun sociale/ communicatieve vaardigheden help ik graag op weg.

Coaching ZZP’ers

Als ZZP’er kan het gebeuren dat je vastloopt, je creativiteit is uitgeblust, je kan je niet concentreren, je weet even niet meer of je wel verder wilt, je timemanagement loopt in het honderd, privéomstandigheden beperken je efficiëntie, … In al die gevallen help ik je graag op weg je weer beter in je vel te voelen en met een nieuwe focus vooruit te gaan.

Coaching leidinggevenden

Leidinggevenden staan voor heel specifieke uitdagingen: Hoe positioneer ik me ten opzichte van mijn team? Hoe kan ik de taal van mijn directie spreken? Hoe organiseer ik het werk? Hoe kan ik ervoor zorgen dat vergaderingen efficiënter verlopen? Hoe kan ik de teamsfeer verbeteren?